Is het moeilijk om een affiliate webwinkel te starten?

Geplaatst op 09-04-2022

Categorie: Computer en internet

Met het juiste script tot uw beschikking is het niet moeilijk om een affiliate webwinkel in elkaar te zetten. Wat affiliate marketing een aantrekkelijke manier maakt om geld te verdienen, is het feit dat er geen sprake zal zijn van kosten voor inkoop van goederen. U hoeft geen voorraad te hebben en de adverteerder of merchant zal de goederen naar de klant sturen. Dit hoeft u dus niet te doen.

Wat affiliate marketing ook aantrekkelijk maakt, is dat u kunt werken waar en wanneer u wilt aan uw eigen affiliate winkel. U kunt zowel parttime als fulltime aan de slag. Daarbij is het ook nog eens zo dat u binnen een affiliate platform zoals Daisycon kunt kiezen voor welke adverteerders u producten wilt promoten. Dit alles zorgt ervoor dat u bij affiliate marketing een grote mate heeft van vrijheid.

Om snel een affiliate winkel in elkaar te zetten kunt u gebruik maken van het script van Vrolijk Internet Services. Dit is een script dat is ontwikkeld in PHP en dat eenvoudig op een webhosting pakket te installeren is. Na de installatie heeft u gelijk een affiliate winkel tot uw beschikking die u makkelijk kunt beheren.

Het script wordt geleverd met een beheersysteem waarbinnen u eenvoudig kunt inloggen als beheerder. Als u bent ingelogd heeft u de mogelijkheid om de affiliate shop naar uw eigen smaak aan te passen. Ook wanneer u weinig van websites maken heeft, kunt u de webwinkel gemakkelijk aanpassen via het beheersysteem.

Zo kunt u met het beheersysteem gemakkelijk rubrieken aanmaken waarbinnen de producten geplaatst kunnen worden. De bezoekers van uw affiliate winkel kunnen eenvoudig navigeren binnen deze rubrieken en op zoek gaan naar producten die ze willen kopen. Bij elk product kan de bezoeker inzoomen en op een affiliate link klikken, die leidt naar de pagina waarop het product kan worden gekocht.